Kako je iznervirala roditelje? Jovana otkrila šta je radila na fakultetu!

Jovana Tomić, dok su članovi crvenog tima uživali u hrani koju su spremili nakon današnje pobede u igri za namirnice, je pričala o detaljima iz svog privatnog života.

Ona je tada kolegama iz plemena rekla kako je 2016. godine došla nazad u Beograd, gde je upisala i medicinu i biologiju, a otkrila je i zbog čega se odlučila na takav korak.

– Došla sam 2016. nazad u Beograd. Sama. Upisala sam medicinu i upisala sam biologiju. I želela sam da se bavim genetikom, genomikom… Nisam bila sigurna šta konkretno, a zašto sam upisala medicinu? Moja mama i ja smo gledale „Monk“ i „Dr. House“ i ja sam tako zavolela doktor Hausa i rekla sam da želim time da se bavim. I bilo je šta ćeš da upišeš, rekla sam medicinu, neću time da se bavim i upisala sam biologiju. I ta prva godina mi je bila paklena jer sam baš bila u fazonu da ne volim te bube, studiram nešto što ne volim, ne volim te biljke. I bila mi je mučna – govori Jovana.

Tomićeva je kazala i kako je napravila jedan gaf, što je dugo krila od roditelja koji su se iznervirali kada su čuli šta je uradila.

– Napravila sam jedan jako veliki gaf, poništavala sam ispite i to me je skinulo sa budžeta, to sam krila od mojih, pa sam rekla tati… To je bilo ono… Mislim… Više su se iznervirali i bili su u fazonu jesi li ti normalna. I u drugoj godini, tad kad sam raskinula sam se baš posvetila faksu, očistila sam sve u junu i predala molbu da promenim smer. Niko do tada nije slao molbe posle druge godine i ja sam bila u fazonu šta bude, biće i otišla sam to leto kod mojih dole na more. Uvek sam bila odlična. Nekako ljudi stave moj fizički izgled u prvi plan i ja sam time izrevoltirana. Uvek sam bila odlična, kod nas u kuću trojka nije ušla – govori Jovana.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x