Ana Brnabić dobila POZIV KOJI SE NE ODBIJA!

Regionalna pop zvezda Martina Vrbos potpisala je na Sajmu turizma ekskluzivni ugovor sa najpoznatijim mađarskim SPA hotelom, a prvo što će kao promotivno lice uraditi na novoj dužnosti je poziv premijerki Srbije Ani Brnabić da sa porodicom provede odmor u Aquaworld Resortu u Budimpešti.
Kako sama kaže, deci i njoj koferi su uvek spakovani, ali retko nalazi priliku da ih ponese negde jer poslovne obaveze joj to ne dozvoljavaju. Ipak odmora će ove godine biti, a predlog da slobodno vreme provede u Mađarskoj daće i premijerki Srbije:
-Ana je divna žena sa predivnom porodicom i tek kada sam je upoznala shvatila sam o kakvoj osobi se radi. Uglavnom ljudi na ovim ovim prostorima imaju gomilu predrasuda o svakome i svemu, a posle se stide sami sebe.
Ja nisam imala predrasude o Ani, a kada sam je i lično upoznala u televizijskoj emisiji, shvatila sam o kakvoj ličnosti se radi, tako da bih joj uvek i u svakoj prilici pružilu punu podršku. Pozvaću je da porodično idemo u Aquaworld, naravno ukoliko joj to protokol pozicije dozvoli, a nadam se da hoće.
Martina je na Sajmu govorila o svojim novim projektima, svemu što je očekuje u skorijoj bunućnosti na profesionalnom planu, ali i u ponudi hotela sa kojim je potpisala ugovor.
-Svi mi zaslužujemo predah i imamo pravo na svojih pet minuta. Hotel koji predstavljam nudi pravi mali vodeni raj i mislim da je na idealnoj udaljenosti od Beograda, odnosno idealno blizu.
foto i teskt PRESSSERBIA
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x