Jovana uvaljala guzu u pesak, pa priznala: Imala sam luksuznije odrastanje od ostalih!

Večeras su učesnice Survivor-a pokazale svoja zgodna tela i guze, što je raspametilo muškarce, a prednjačila je Jovana Tomić. Ova mlada devojka koja je po profesiji molekularni biolog, a tokom učešća u takmičenju nailazila je i na negativne komentare od strane oslatih članova iz plemena.

Podsetimo, Jovana je prošle nedelje imala i ozbiljan sukob sa Milicom Dabović zbog svoje prijateljice Ivone Koković koja je izbačena sa ostrva. Milica je Jovani najviše zamerila što sedi muškarcima između nogu.

Jovana je večeras izjavila kako i dalje ne želi previše da se „otvara“ članovima crvenog tima, ali i da je slušajući njihove životne priče zaključila da je imala kako je rekla – malo luksuznije odrastanje. Jovana je ovom prilikom prvi put spomenula i roditelje, kao i brata i sestru.

– Ja sam podelila sa njima nešto što sam mogla, neke delove života. Rasla sam u velikoj količini ljubavi i razumevanja, moji roditelji su se zaistra trudili da meni, bratu i sestri obezbede sve. Tu nije bilo razmaženosti, ali slušaju ostale priče definitvino mislim da jesam imala malo veći luksuz lepšeg odrastanja. Opet nisam delila neke svoje trenutke koje sam preživljavla, jer nema potrebe za tim, to me je oblikovalo da budem onakva kakva sam danas – rekla je Jovana.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x