Imajte telo kao Tomislav iz Survivor-a! Ocrtava mu se svaka pločica, a evo koja je tajna njegovog izgleda!

Svake radne večeri na Novoj TV imamo priliku da uživamo u takmičarskom nadmetanju „Survivor“, a bez daha mnoge ostavljaju savršena tela takmičara. Primetno je da su svi u odličnoj fizičkoj kondiciji, a da bi izgledali tako savršeno oni su morali da se u redovnom životu odreknu raznih namirnica, pogotovu slatkiša.
Takmičar plavog tima Tomislav Rubinjoni, inače kondicioni trener i suvlasnik jedne teretane u Hrvatskoj, proglašen je za zvanično najzgodnijeg frajera. Tomislav ima telo na kom se ocrtava svaka pločica zbog čega mu mnogi muškarci zavide, a žene ostaju bez daha.


Mi smo istraživali šta to Tomislav jede, a ovaj jelevnik zahteva određen nivo upornoisti i discipline. Tomislav je morao da iz svog svakodnevnog jelovnika izbaci brašno i šećer, takođe u sebe unosi i manje složenih ugljenih hidrata, dok konzumira više proteina i vlakana koji pozitivno utiču na povećanje mišićne mase, dok nema taloženja masti.


Na njegovom Instagram profilu može se videti i koje vežbe Tomislav redovno radi kako bi sačuvao svoje pločice, reč je najčešće o plenkovima, sklekovima i trbušnjacima.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x