Zašto policija nije uhapsila Vila nakon incidenta?

Producent svečanosti dodele Oskara tvrdi da je policija bila na licu mesta i spremna da uhapse Vila Smita nakon što je ošamario Krisa Roka na sred scene.
U najavi intervjua i gostovanja u emisiji „Dobro jutro, Ameriko“, na televiziji ABC, producent čitavog događaja Vil Parker ispričao je detalje koji su se događali iza scene, a koje kamera nije mogla da zabeleži, u momentima kada je izrevoltirani Smit „zalepio šamar“ Roku posred scene i programa uživo. Da je od nemila moglo da stigne i do nedraga, posvedočio je Parker koji je objasnio da je policija bila na korak da privede glumca jer su imali sve osnove da mu momentalno stave lisice.
„Rekli su: „Ići ćemo po njega. Spremni smo. Spremni smo da ga uhvatimo odmah. Možete da podignete tužbu, možemo ga uhapsiti“, rekao je Paker.

Kris Rok je bio veoma preziran prema tim opcijama.
„Rekao sam mu: „Rock, neka završe“. Policijski službenici su ga pitali: „Da li biste želeli da nešto preduzmemo?“ I rekao je ne. Rekao je ne“, naglasio je producent dodele Oskara Vil Parker.

Polcija je izdala saopštenje u kojem je napomenuto da Kris Rok nije želeo da podigne tužbu.

„Istražni organi su svesni incidenta koji se desio između dve osobe tokom programa dodele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu osobu. Umešana osoba je odbila da podnese policijski izveštaj. Ako želi policijski izveštaj kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da završi istražni postupak“, piše u policijskom saopštenju.
Podsetimo, incident se dogodio nakon što je voditelj programa dodele Oskara, Kris Rok, izrekao nekoliko šala na račun ćelavosti Džade Pinket Smit, što je izrevortiralo njenog supruga Vila Smita, koji se odmah popeo na binu i udario šamar Roku.
Kasnije je dobio najznačajnije priznanje u filmskoj industriji za glavnu ulogu u filmu „Kralj Ričard“, pokušao je da se opravda rečima da je bio van sebe i da zbog ljubavi čini ludosti.

Ipak, Akademija koja dodeljuje Oskare osudila je njegov postupak rekavši da je prekršio njihov kodeks ponašanja, ali mu priznanje nisu oduzeli.

Izvor: Blic

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x