Milica Ivoni: Ne mogu više da te slušam, samo kokodačeš!

Osim što se posvađala sa Jovanom Tomić za koju je rekla da sedi muškarcima između nogu, nekadašnja košarkašica Milica Dabović večeras je na plemenskom savetu ušla i u žestoku svađu sa Ivonom Koković.
Naime, Milica je izjavila kako nije želela da učestvuje u Ivoninoj priljavoj igri da ceo tim nominuje Minu Nikolić jer smatra da je njena priča daleko od realnosti.
– Najlakše je mene prozivati. Kada je terala ljude da glasaju za njenog protivnika, ja sam se povukla, jer ja neću da pripadam tome. Sva ta Ivonina priča je daleko od realnosti. Ja imam svoju viziju i radim ono što osećam. – rekla je Milica.

– Tvoja realnost – dobacila je Ivona.
U nastavku ove rasprave počele su da pljušte i prozivke, pa je tako Milica poručila Ivoni kako ne može više da je sluša, jer kokodače, nakon čega joj je Ivona poručila da se pogleda u ogledalo.
– Mi ne možemo da budemo tamo gde treba da budemo i gledamo kako se grle, spavaju, kako se ne razdvajaju… Ivona šapuče sa Jovanom, Jovana sa Ivonom. Svako ima svoje viđenje. Zna se šta je istina. I to nije sada bilo. Ja nisam došla u situaciju da napadnem Ivonu za ne znam šta, ja hrknem, Ivona me probudi – priča Milica.

– To je laž! To je laž! Ima snimak. Tebi ne treba drveni advokat – rekla je Ivona.
– Molim te, ovde imamo svedoke. Naredna dva, tri sata nisam mogla da zaspim. Nije to samo jedna stvar. Dešavalo se tu u nizu. Začepi molim te, ne mogu više da te slušam. Samo kokodačeš, gora si nego Roko – besnela je Milica.
– Pogledaj se u ogledalo – rekla je Ivona.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x