JOVANA POBEDILA! Kraj za Ivonu: Nisam se bavila spletkama i taktikama!

Večeras su se u duelu za opstanak u Survivoru našle dve najbolje drugarice ujedno i dve devojke koje ostale cimerke iz plemena crvenih i ne vole preterano.

Reč je o Jovani Tomić, koja je pre samo nekoliko dana stigla na ostrvo, i Ivoni Koković koja je nagovarala cimere da na plemenskom savetu glasaju i izbace Minu Nikolić, što se ostalima i nije mnogo svidelo.

Održana je igirca u kojoj su ove devojke morale da balansiraju lopticu dok stoje i kreću se na kosoj gredi, a pobedu je odnela Jovana Tomić.

Večeras su pale i suze, jer je prekinuto jedno prijateljstvo. Ivona je poručila Jovani kako treba da ostane jaka u crvenom plemenu i da nema razloga da plače.

– Drago mi je da je Jovana ostala i nadam se da će pleme da je prihvati, da joj da šansu i to mi je važno. Još uvek nemam osećaj da napuštam tim, niko nije spreman da ispadne, ali drago mi je da sam ovde, pobedila sam sebe, nisam se bavila spletkama i taktikama. Meni su ovi ljudi bili dragi, ne zameram nikome, mislim da niko nije loš čovek. Volela bih i da jednog dana sa svima mogu da popričam – rekla je Ivona.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x