OGLASIO SE I PEVAČ! Zbog njega je zvezda rijalitija Survivor zamalo propustila let!

Ponela je atmosfera – popularna pevačica Ivana Banfić, koja je inače jedna od učesnica aktuelne sezone rijaliti šoua „Survivor“, zamalo je propustila let za Dominikansku Republiku, otkrivaju hrvatski mediji.


Domaćoj javnosti malo su poznati detalji o turbulentnim događajima pred sam Ivanin odlazak na lokaciju takmičenja, zbog kojih je cela ekipa za dlaku propustila let. Naime, pevačica je, kako saznajemo od kolega iz susedne države, u noći polaska u Dominakansku Republiku gde će boraviti kao takmičarka za nagradu Survajvera, bila na nastupu poznatog, srpskog kralja kafana, pevača Mladena Stojkova, kojeg je pokojni Džej za života proglasio svojim naslednikom.

Privatnu proslavu rođendana u poznatom zagrebačkom klubu, na kojoj je Mlađa nastupao, posetila je i Ivana Banfić sa svojom rođakom. Neočekivana atmosfera, vatra koju je zapalio vojvođanski Donžuan, kako Stojkova naziva ženska publika, ponela je Ivanu pred sam odlazak na put. Stojkov je inače poznat po tome da okuplja žensku populaciju na svojim nastupima, pa je njegov harizmatičan performans i potpuno luda rođendanska atmosfera učinila da Ivana zaboravi na vreme i zamalo ostane bez učešća u rijalitiju.

STOJKOV POLJUBIO 100 ŽENA ZA OSMI MART!

Njena rođaka, koja joj je sada inače i najveća podrška, pravila joj je društvo i obe su izgubile pojam o vremenu. Vino, muzika, fenomenalna atmosfera, učinile su da put do aerodroma bude reli trka. Na samom nastupu, Ivana je imala prilike da upozna Mladena, a da li će se muzički spojiti nakon njenog povratka iz Survajvera i da li je bilo reči o saradnji pokušali smo da saznamo od Mlađe kojeg je bilo lakše dobiti za izjavu, nego Banfićevu:

– Pre svega, ja sam džentlemen i nikada ne pričam o onome što neka dama podeli sa mnom. Priču prepuštam Ivani kada se vrati. – kroz smeh je izjavio Mladen Stojkov.

Nama ostaje da sačekamo nekoliko meseci da se Ivana vrati i saznamo iz prve ruke da li ćemo možda imati na jesen novu dobitnu muzičku kombinaciju.

Ovo je je jedan od novih spotova pevača o kojem bruje mediji u susednoj zemlji:

 

FOTO: INSTAGRAM

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x