KRALJICA! Nadica za novi spot angažovala najboljeg frajera među komunalcima, Jovicu Vasića! FOTO

Folk pevačica Nadica Ademov ovih dana uveliko priprema svoj prvi album za koji se očekuje da pomeri granice na muzičkoj sceni, a koliko je u tome odlučna pokazala je na snimanju prvog spota za pesmu „Kraljica“. Ekipa vrhunskih stručnjaka predvođena Dejanom Milićevićem upotpunjena je glavnim glumcem, zvezdom tik-toka Jovicom Vasićem, koji je javnosti postao poznat i kao najlepši komiunalni radnik u regionu, te je jasno da je mlada zvezda odlučna da pokori i društvene mreže.


– Jovica me je inspirisao otkad sam ga videla, jer je dečko koji je isključivo zahvaljujući svom talentu i harizmi uspeo da se bez ikakvih protekcija probije i postane poznat. U njegovoj životnoj priči prepoznala sam svoju, jer se i ja od malena talentom i radom borim za sebe i svoju porodicu,  i zato sam Dejanov predlog da se pojavi u spotu dočekala sa oduševljenjem. I sam spot govori o čoveku koji se probija kroz život do vrha, te sam već u startu bila sigurna da je on pravi čovek za to, a kada smo se upoznali i kada sam videla koliko je normalan i skroman momak, potpuno sam oduševljena – rekla je Nadica, dok je Jovica priznao da je imao tremu.


– Postao sam poznat po tome što sam bio originalan i svoj, a ovo je prvi put da je pred mene stavljen glumački zadatak, te sam osećao nervozu zbog odgovornosti. Ali, na kraju, mislim da je sve ispalo kako treba a publika će dati konačan sud – zaključio je on, a na kakve će reakcije spot kao i ceo album naići znaće se sredinom maja za kad je zakazana promocija projekta.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x