ŠOKIRALA JE PUBLIKU: Marijin spot zabranjen zbog uznemirujućeg sadržaja! VIDEO

Kraljica beogradskih kafana Marija Lukić izbacila je spot za novu pesmu “Hoću da te ubijem”, koji je odmah skinut sa svih mreža zbog uznemirujućeg sadržaja.

Naime, spot za njen novi hit urađen je tako da su scene ubistva toliko verno prikazane, da su online platforme sadržaj odmah banovale i poslale upozorenje. Tim koji je radio filmovanu verziju navigirao je radnju tako da je spot trebalo da bude upozorenje za realan problem u našem društvu, a to je porodično nasilje, što je na kraju spota i stajalo u tekstu.

Nasilje u porodici, kako navodi pevačica, ne odnosi se samo na žene, već i na muškarce, te da je stanje nacije zabrinjavajuće upravo zbog porasta ubistava iz strasti. Pesma “Hoću da te ubijem” odmah je osvojila beogradsku publiku i postala kafanski hit:

-Nisam jedina pevačica koja ima priliku da, pevajući po klubovima i kafanama, vidi različite situacije koje se u sitnim satima, kada su gosti već pod “gasom” dešavaju. Ono sa čim se ja susrećem jesu uglavnom veoma agresivni izlivi ljubomore među parovima koji su gosti i to jesu zaista uznemirujuće stvari. Čini mi se da smo previše podlegli “rijaliti” načinu rešavanja problema u odnosima i da su ljudi zaboravili da se lepom reči i zlatna vrata otvaraju, kako kaže naš narod – kaže Marija i dodaje da je spot imao za cilj da se makar malo skrene pažnja javnosti i osvesti taj problem.

Retkost je da estrada danas upravlja svoj rad osvrćući se na probleme u društvu, pa je zato Marijin spot šerovan na alternativne načine, uprkos zabranama i tako izazvao burnu reakciju u regionu, na društvenim mrežama. Po svoj prilici spot će morati da bude cenzurisan kako bi šira publika imala prilike da ga vidi. A do tada će i dalje biti hit u beogradskim kafanama.

Inače, Marija Lukić, među ozbiljnom publikom u srpskoj prestonici, važi za pevačicu koja svojim neobičnim nastupima i neverovatnom energijom diže atmosferu do usijanja i za njene nastupe uvek se traži mesto više.

Pogledajte tizer za spot koji je ukonjen:

https://www.youtube.com/watch?v=2uvw3A1tAlQ

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x