REKORDER: DŽEJEV NASLEDNIK POLJUBIO 100 ŽENA ZA OSMI MART! (VIDEO)

Vojvođanska kafanska zvezda Mladen Stojkov, inače poznat kao ozbiljan magnet za lepši pol, pevao je za Dan žena na privatoj zabavi u jednom klubu, pred tačno stotinu žena i izazvao skandal koji se još ne smiruje.


Od Novog Sada do Subotice, ne postoji nijedna žena koja je organizovala bilo kakav vid proslave, a da nije stala u red za prvi glas vojvođanskih kafana Mladena Stojkova, čiji nastupi su inače poznati po skandalima upravo sa nežnijim polom. Osim što ima glas koji neodoljivo podseća na Džejev, pa ga je pokojni Ramadanovski još za života kandidovao za svog naslednika, Stojkov očito ima i neki tajni sastojak zbog kojeg žene prosto polude.

Na privatnoj proslavi Osmog marta, dama koja je njegov nastup bukirala i mesec dana unapred, došlo je do ozbiljnog komešanja u jednom trenutku, jer je svaka pojedinačno smatrala da kod Mladena ima prioritet, kada je reč o “pevanju za stolom”. Osim tri člana benda i nekoliko konobara, u klubu nije bilo nijedne druge žive muške duše, pa kad se malo popilo i Mladen zapalio atmosferu, dizgine su popustile i došlo je do čupanja među ženama.

Neočekivani skandal zatekao je klub bez nekog specijalnog ozbezbeđenja, budući da je reč o lepšem polu, pa je Stojkov morao da preuzme stvar u svoje ruke i smiri situaciju na sebi svojstven način, kako ne bi došlo do ozbiljnije drame. Među gošćama našle su se i poznate dame iz sveta biznisa i politike, pa je “požar” morao da bude lokalizovan kako se “tuča oko Mladena” ne bi proširila van zidova kluba u kojem se održavala proslava. Situacija je dobila svoj epilog u trenutku kada je Stojkov rešio da poljubi svih stotinu dama i na taj način “ispoštuje” svoju publiku i svakoj na isti način pokloni pažnju.

Inače, pevač čiji glas već dugo “hara” Vojvodinom, bukiran je bukvalno svaki vikend konstantno, budući da je poznat po ludim žurkama i zapaljivoj atmosferi koju pravi. Poznato je i to da ga neretko muževi i tajni obožavatelji “poklanjaju” svojim damama na proslavama, a i nije tajna da se na njegovim nastupima kafane ne zatvaraju pre prvih zraka sunca. Njegov tajni kod za žene već se pročuo i po regionu, pa je sezona devojačkih večeri i sličnih proslava svečano otvorena, a “srpski Donžuan” kako ga po društvenim mrežama prozivaju Bosanke i Hrvatice, biće specijalni začin.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x