Oglasio se Saša Popović: Osoba pod imenom Mirjana Popović nikada se nije prijavila za Zvezde Granda!

Povodom spekulacija da je Đorđe David razmenjivao poruke sa izvesnom Mirjanom Popović, koja se prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“, oglasio se direktor „Zvezda Granda“ Saša Popović.

Foto: nemazabranjenih.rs

– Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u „Zvezdama Granda“, niti se putem online audicije prijavila za naše takmičenje. Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je rec o lažnom predstavljaju, što se može i naknadno utvrditi i što automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji. Osuđujući svaki vid seksualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem buduci da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg zirija – naveo je Saša Popović u saopštenju.

Foto: nemazabranjenih.rs

Grand produkcija:

„NIKADA PRIJAVA U GRAND PRODUKCIJU NIJE STIGLA. NITI AUDIO I VIDEO ZAPIS. MOŽDA JE POMENUTA DEVOJKA ŽELELA DA POPUNI PRIJAVU, ALI JE OČIGLEDNO NIJE USPEŠNO REALIZOVALA. JER MI U BAZI PODATAKA NEMAMO APSOLUTNO NITI JEDNU MIRJANU POPOVIĆ, NEMA PRIJAVE, SAMIM TIM NITI ODUSTAJANJA OD TAKMIČENJA“

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x