Marija: Savetovali su me da se povučem, ali ja nisam bolesna, ja sam trudna! FOTO

Takmičarka na „Pesmi za Evroviziju“ Marija Mikić je juče na polufinalu otkrila da je u drugom stanju. Danas, nakon uspešnog plasmana u finale, ova pop pevačica se oglasila na „Instagramu“.

– Imam potrebu da se obratim svima na ovaj način. Mnogo je pomešanih emocija. Jako malo nekih ružnih PUNOO LEPIH! Hvala vam na tome. Jesam, trudna sam. Najsrećnija na Svetu. Nikada nisam imala više snage i volje za nečim. Nikada se nisam ovako jako borila jer se ne borim više samo za sebe nego i za još jedno biće. Hoću da moja beba sutra bude ponosna kako sam sve ovo iznela. A nije lako. Pozadina priče je da nisam znala da sam trudna kada smo se prijavili na festival. Bila sam samo devojčica željna ispunjenja svog sna. Imala sam vetar u leđa za to. I onda, ŠOK! Pozitivan test i najlepše vesti na SVETU! Postaću mama! Mnogo smo se borili za to, ali nećemo sada o ružnim stvarima. Kada su se slegle emocije shvatim, KAKO ĆU JA SADA DA SE TAKMIČIM? Savetovali su me svi da se povučem. Da je stresno, teško, naporno, emotivno i fizički. Ali ljudi, ja nisam BOLESNA, ja sam TRUDNA. Ja uživam u svakom danu. Volim u svakom danu. Smejem se. Jeste, duplo je teže, sigurno, jer niko ne vidi šta se dešava „iza scene“, ali koga to uopšte zanima i ko te pita. Žena može sve. Srećna i voljena žena još više. Na pamet mi nije palo da odustanem, niti ću. Kako me udaraju hormoni, malo me ponekad i uvredi kad me pitaju: „Pa kako ćeš trudna?“ – poručila je Marija na „Instagramu“ i dodala:

– Lepo cu trudna. I sutra. I danas. I juce. Svasta su zene prosle trudne. Javi ti se tolika smaga da nisi ni znala da si superheroj. I ako pobedimo, i ako ne pobedimo, ja sam vec pobedila i slavim. Slavim zivot i sve sto mi je Bog dao. Jos jednu sam stvar htela da vam kazem. Nisam zelela da se zna pre Izbora za pesmu Evrovizije. Zelela sam da vas osvojim pesmom, glasom i nastupom. Da se nekome svidi a nekome ne. Da ne bude to u prvom planu. Htela sam da pevamo zajedno i da me niko ne gleda kao trudnicu. Takvu sam i haljinu birala. Cula sam da je sve ovo „marketinski trik“. I to me je pogodilo. Htela sam da vam kazem da nije. Izaslo je u novinama dan pre polufinala jer je neko tako zeleo. JA NISAM. Onda kada je sve izaslo, kada su mi se pokvarili planovi, kada sam preplakala ceo dan, odlucila sam da idemo do kraja, sa cuclom i nastupom, neka svi onda vide moju srecu. A vama zenama zelim da kazem da MOZEMO SVE! Uvek i u svakoj situaciji, zena je superheroj! Volim vas i hvala na svemu! Vasa Mara +1

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x