Ana se oglasila: Zašto je ona pisala Golubovo pismo i da li je htela da posvađa Milicu i Mensura?

Voditeljka Ana Radulović i njen kolega Stefan Kandić Kendi su na meti fanova „Zadruge“. Tačnije, njih na društvenim mrežama prozivaju oni koji sumnjaju da su upravo Ana i Kendi nagovorili bivšeg dečka Milice Veselinović Aleksandra Golubovića Goluba da Milici pošalje pismo u „Zadrugu“.

Kontaktirali smo Anu Radulović i ona je za nemazabranjenih.rs otkrila zašto je ona pisala pismo za Milicu i da li su Kendi i ona uticali na Goluba da pošalje pismo Milici, a sve kako bi zadrugarku posvađali sa Mensurom Ajdarpašićem.

– Ljudi nas napadaju kao da smo Kendi i ja pisali pismo i kako smo ga nagovarali i poslali, a on sve diktirao, a ja sam pisala samo zato što me je on zamolio da ja pišem pismo jer on ima ružan rukopis. Čak sam ga na kraju zamolila da potpiše pismo da bi se znalo da je pismo njegovo – rekla je Ana za nemazabranjenih.rs i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Radulovic (@ana.radulovic)

– I dobro je što sam rekla tada Kendiju da uzme telefon i da snima dok pišem da ne bude da smo mi izmislili sadržaj pisma.  i sreća da smo snimili i da imam dokaz sada za sve.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x