Otac Željka Mitrovića je odrastao u kazneno-popravnom domu! VIDEO

Vlasnik „Pinka“ Željko Mitrović ponovo je obradovao mališane iz domova za nezbrinutu decu. U toku leta deci koju su ostavili roditelji ili zbog drugih razloga ostali bez roditelja, Željko šalje na letovanje, a u toku zime šalje ih na zimovanje.

Mitrović je u sklopu akcije „Zimovanje za sve“ obezbedio zimovanje za 220 mališana iz domova za nezbrinutu decu. Željko je danas ispratio prvu grupu dece, a naredne nedelje će u druga grupa otputovati na zimovanje na Divčibare.

Željko raznim akcijama se već godinama trudi da ulepša život onih najmlađih koji nemaju roditelja, a za „Pink“ je otkrio da je i zbog primera u svojoj porodici on posebno vezan za ovu decu.

– Ja sam izuzetno emotivno vezan za ovu celu priču pre svega iz razloga što je moj otac rastao bez roditelja i bio je u Kazneno-popravnom domu „Vasa Stajić“. Po njemu je i rađen film „Sivi dom“. Tako da ja imam prema ovoj deci poseban emotivni status, ali evo vidite deca su raspoložena, svi su srećni, veseli. Trudiću se da ih obiđem u toku nedelje – rekao je Željko.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x