Tijana i Ana se rasplakale… Voditeljka otkrila kako je izgubila najboljeg prijatelja! VIDEO

Zajedno sa koleginicom Anom Radulović, voditeljka Tijana Stoisavljević bila je gošća emisije „Sa Anom bez tabua“ Ane Dornik.

U emisij je Tijana po prvi put otkrila da je pre 11 godina izgubila najboljeg prijatelja, koji je tada vodio bitku sa karcinomom.

– Ja sam pre 11 godina izgubila svog najboljeg prijatelja od karcinoma, za koga sam bila jako vezana, on mi je bio kao stariji brat i mi smo generalno porodično jako vezani. Njegov mlađi broj je mog mlađeg brata najbolji prijatelj ceo život. I ja možda nikada nisam pričala o tome, mislim da nisam, evo sada kod tebe prvi put. Mi smo imali 18 godina, kada je moj Nemanja, koji je bio profesionalni sporista i dečko koji je, ako je neko živeo zdrav život – živeo je on. Znači, nikada u životu ni alkohol ni cigaru i trenirao dva sporta i eto se sve tako desilo. Mi smo imali 18 godina kada je on, neposredno pre mog rođendana saznao da ima karcinom i onda znaš kako sve to kreće, i terapije i sve to i dešava se da mi mislimo da je to to i da se izlečio i otišao je na sve kontrole, i sve je u redu. Meni je mama lekar, pa se ja dosta razumem u tu tematiku. I kada smo mislili da je sve to prošlo, da smo sve to prošli onda se desi da njemu pozli i krene da gubi ravnotežu, ima jake bolove u glavi. I sada ja već znam šta je u najavi i nikada neću zaboraviti taj dan kada sam sišla, on je živeo stan iznad nas, i silazim i plačem i kažem mami: „Je li to metastaza na mozgu?“ Kaže mama: „Nemoj da lupaš! Sve je to u redu!“ Ja sam vrlo realna osoba i kada su ružne stvari i kada su lepe i prema sebi i prema drugima. Kažem: „Nemoj da me lažeš jer nema poente da me lažeš, znam kako to ide.“ I ona kaže: „Smiri se. Nije to još niko rekao.“ I posle par dana od bolova nije mogao da gleda film, ja sam mu čitala film i to su neke scene koje ja nikada neću zaboraviti  – dok je otkrivala sliku koja joj je ostala  sećanju, Tijana se čak i rasplakala, a rasplakala se i koleginica Ana, koja je ova Tijanina bolna prošlost rastužila.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x