Roksana pesmu posvetila Dalili i Dejanu! VIDEO

Bugarska muzička zvezda Roksana premijerno na kanalu „Grand produkcije“ na „Youtube“ je predstavila spot za novu pesmu koja se zove „Zidovi“.

Autor muzike ove pesme je Roksanin sin Daniel Dimitrov, tekst potpisuje Ibrahim Senad Seki, a aranžman je uradio Martin Biolčev. U spotu za ovu pesmu popularna pevačica se predstavila u najizazovnijem izdanju dosad i ekranizacija ove pesme je iznenadila mnoge.

– Ovoj baladi želim svu sreću sveta. Želim da posvetim pesmu dvema rijaliti zvezdama u Srbiji, Dalili i Dejanu Dragojeviću iz Zadruge. Kada sam gledala sve što su radili, sve o čemu su pričali, njihovo ponašanje i vatrene emocije, bol, ludilo, na kraju sam rekla da „Zidovi“ 100% odgovaraju njihovom međusobnom odnosu. Zidovi su projekat u kojem krv ne miruje, a duša plače za ljubavlju. Još jednom želim puno sreće pjesmi i još milione novih fanova. Voli vas i grli vaša Roksana zauvek. Pesmu je napisao moj 19-godišnji sin Danijel Dimitrov, a aranžman jedan od najboljih kompozitora u Bugarskoj, Martina Biolčeva. U spotu je sudelovao moj muž, jer ne bih svoj nastup igrala tako stvarno i lepo sa ostalima. Zahvaljujem se mojoj omiljenoj i sjajnoj profesionalnoj rediteljki Radini Milenčevoj na ovom emotivnom videu. Za moj stil, šminku i frizuru bio je zadužen Ceco Andreev i Emiliano Stefano. Još jednom želim sreću i milione pregleda ovoj prelepoj baladi „Zidovi“ – navela je Roksana na društvenim mrežama.

Pogledajte spot!
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x