Kolege podržale Eldina i Acu u Sarajevu! FOTO+VIDEO

U Sarajevu u prisustvu kolega i saradnika Eldin Huseinbegović i Aleksandar Sofronijević organizovali su promociju pesme „Đula“.

Eldina Huseinbegovića i Aleksandra Sofronijevića spojila je ljubav prema kvalitetnoj muzici, kao i prema životnim vrednostima, složili su se jednoglasno, pa saradnja ova dva umetnika ni ne čudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nema zabranjenih! (@nema_zabranjenih)

U želji da muzika nadjača prisutnu jednoličnost kompozicija i tekstova, Aleksandar Sofronijević i Eldin Huseinbegović odlučili su da ‘’ispišu’’ svoj muzički doživljaj pod nazivom ’’Đula’’ . Tekst je pisao Kenan Hadžifejzović, aranžman potpisuje Aleksandar Sofronijević, a mogu da se pohvale da je pesma za samo tri dana ušla u trending.
„Jako mi je drago da je pesma u trendingu, posebno jer nije poput pesama koje ulaze u trending za tako kratko vreme. Puno mi je srce, a meni je još važnije da ona bude u trendingu srca ljudi“ rekao je Eldin.

Pesmom odiše emocija, pa umetnici smatraju da „Đula’“ dolazi u pravo vreme kada se vraćaju prave vrednosti, ljubav, ali i interes za onim starim lepim pesmama koje dugo traju i žive u srcima ljudi.

Aleksandar Sofronijević rekao je da mu je posebno zadovoljstvo što saradjuje sa umetnikom poput Eldina Huseinbegovića.

“ Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam saradjivao sa Eldinom i što sam smo u Sarajevu, u gradu kome se uvek rado vraćam. „Djula“ je nastala u mom muzičkom studiju AS STUDIOTON, a spot je sniman u Novom Sadu i Sarajevu u režiji Dušana Miletića. Podatak da smo za samo par sati ušli u trending nam daje vetar u ledja da ljudima, zaista, fali kvalitetne muzike, da ne kažem muzike sa dušom.“

Ova dva umetnika spojila je zajednička vizija, virtuoznost i strast koju, svaki od njih ponaosob, prenosi na svakom svom nastupu a sada imamo mogućnost da ih slušamo zajedno.

Na promociju su prisustvovale mnoge Eldinove i Aleksandrove kolege i prijatelji poput Hanke Paldum, Semira Cerića Koketa, Slađane Mandić, Kemala Hasića, Muharema Hadrovića i Enisa Bešlagića.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x