Didi J novinarima predstavila svetski zvuk!

Novi album Dijane Rokvić, poznatije Didi Džej nosi naziv „Cover Girl“ što u prevodu znači “ Lice sa naslovnice“! Kako ona kaže ovaj album će joj prizvati sve naslovnice širom sveta!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Bilo kako bilo, Didi Džej već par godina gradi muzičku karijeru u Americi uz pomoć svog tima koji broji preko 100 ljudi, gde je do sada ostvarila zavidne rezultate. Pored dueta sa Šegijem, predavanja studentima u Gremi muzeju, američke turneje u preko 15 gradova širom Amerike Didi Džej je imala priliku da upozna brojne poznate američke ličnosti sa kojima se čak i privatno druži.

U jednom od prestižnih beogradskih hotela, danas je održana press konferencija za domaće medije povodom novih pesama koje su osvanule na svetskim platformama za distribuiranje i slušanje muzike. Didi Džej je oduševila sve prisutne novinare svojim obraćanjem i premijerom novih pesama zbog kojih je sve okupila, jer je isto tako predstavila saradnju sa svetskim umetnicima. Ali, da sve bude u znaku ove nesvakidašnje press konferencije na kojoj je predstavila i spot za novu pesmu „Flashing lights“ feat.lo Davis & Drummxnd, Didi je ekskluzivno predstavila i naslovnu stranu svetskog prestižnog časopisa STYLECRUZE kojim nikoga nije ostavila ravnodušnim!

U duhu glamurozne dive je i organizovana press konferencija, koja je po svemu sudeći drugačija…torta na deset spratova u tamno crvenoj boji, kokteli u crvenoj boji, baloni, kao i pokloni za pripadnike sedme sile…sve je bilo u stilu koji prati priču albuma. Voditelj programa je bio poznato tv lice Darko Panović.

Inače, Album „Cover Girl“ se sastoji od sedam pesama među kojima su dueti sa svetski poznatom reperkom Iggy Azaleom, Azijom, reperkom She Real, poznatom košarkaskom NBA zvezdom Andre Drumondom itd. Album je nastao u Njujorku. Didi je na albumu radila skoro dve godine i sigurna je da će ovaj album osvojiti svetske top liste. Na pesmama su radili poznati i Gremi nominovani američki producenti i tekstopisci. U nekim pesama i sama Didi Džej je učestvovala u pisanju pesama. Ovo je njen kako ona kaže najozbiljniji projekat do sada koji će je vinuti u ozbiljne visine američke i svetske muzičke industrije. Didi Džej je samim tim i prva muzička zvezda iz Srbije koja je ostvarila takve zavidne rezultate.

Na samoj konferenciji prvo je predstavljen spot „Flashing Lights“ koji je zapravo duet sa americkim NBA kosarkasem Andre Dramondom i reperom Lo Davis koji je nastao u Majamiju. Za potrebe snimanja spota iznajmljena je vila u vrednosti od neverovatnih 25 miliona dolara. Spot je radio čuveni američki producent Eif Rivera koji je glavni producent svih serija 50 Centa i izradio je spotove za mnoge poznate američke zvezde poput Mary J Blidge, Dj Khaleda, Justina Biebera i mnogih drugih. Čuveni producent je pristao na saradnju sa Didi Dzej jer kako kaže ona je rodjena zvezda!
Druga pesma Murcielago-koja u prevodu znaci Lamborghini auto je duet sa svetski poznatom reperkom Iggy Azaleom i reperkom iz Njujorka Azijom. Saradnja sa Iggy Azaleom je fantastična, ona za Dijanu ima samo reči hvale, izjavila je da je pristala da radi sa njom jer voli žene i majke koje naporno rade i koji su borci kao što je Didi Džej. Premijera spota sa Iggy Azaelom očekuje se početkom sledeće godine.
Pesma Cover Girl je nastala u Njujorku i govori o devojci sa naslovnice. Pesmu je radio poznati američki producent koji je saradjivao sa Whitney Houston, Michael Jacksonom i mnogim drugim.
Dok četvrta pesma „Shoe Game“ govori ni manje ni više nego o cipelama kojima je Didi Džej opsednuta. U pesmi se čak spominje i čuvena glumica Carry Bradshaw iz serije Seks i Grad tako da nije nemoguće da se ova numera Didi Džej nadje u novoj seriji And Just Like That koja je inače nastavak serije Sex and The City.
Pesma „Move“ takodje je nastala u Njujorku, Dijana je za tu pesmu uradila i spot koji ćete imati priliku da premijerno pogledate sledeće godine. Spot je uradjen u Atlanti u velelepnoj vili a za potrebe spota Didi Džej je unajmila pravog Nindžu koji se inače često pojavljuje u čuvenim američkim filmovima.
Šesta pesma „Sleep Deprived“ je vesela i razdragana melodija u kojoj se govori o devojci koja nikada ne spava! Za pomenutu numeru planira se snimanje spota tokom sledeće godine. Zanimljivo je da je ovu numeru pisala poznati tekstopisac Chioma Rocks koja je uradila bezbroj hitova za Rijanu, Justina Bibera, Jlo i mnoge druge.


Poslednja pesma na albumu „US“ koja u prevodu znaci MI je duet sa reperkom She Real koja je poreklom iz Njujorka. Pesma govori o velikoj ljubavi i reperka She Real je odmah pristala da je snimi. Za ovu numeru spot je takodje u izradi.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x