KUDA ZA NOVU? U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da „prelomite“ i krenete put najboljeg regionalnog SPA hotela – AQUAWORLD RESORT BUDAPEST


AQUAWORLD RESORT BUDAPEST  pripremio je za svoje goste pravu novogodišnju bajku, a sam doček Nove godine podrazumeva čak TRI ŽURKE!

Prva u nizu je dečja novogodišnja žurka koja počinje u 18, a završava se u 23.30 časova. Žurka će se održati u Bongo klubu uz animatore, deda mraza pregršt balona i poklona za najmlađe goste.

Tradicionalna novogodišnja proslava uz svečanu večeru, koktele i lajv muziku počinje u 21 i traje do 1 sat iza ponoći. Dakle, ako imate od 0-99 godina, ovo će svakako biti idealan izbor.

Treća i svakako najzanimljivija žurka – POOL PARTY održaće se u Aquaworld-u i traje do tri sata iza ponoći. Svečano odelo zamenite kupaćim kostimom i uz šampanjac dočekajte 2022. Doček će obeležiti jedinstven show program, vatromet i sjajan muzički program.

Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na periferiji glavnog grada Mađarske, nalazi se pravi vodeni raj koji će svojom šarenolikom ponudom, zadovoljiti avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i probirljive hedoniste. Gostima je na raspolaganju i veliki fitnes centar, Oriental Spa, ali i jedan od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi u čijem sastavu se nalazi Sauna world, više bazena sa toplom i hladnom vodom, lazy river, ali i veliki broj tobogana, od kojih mnogi, po svojoj dužini drže evropski rekord.
Superior hotel raspolaže sa 309 soba i apartmana, dostupan je besplatan bežični internet, parking sa video nadzorom, a posetiocima je dozvoljeno da sa sobom dovedu i kućne ljubimce.
Brojni restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.
PRESSSERBIA.COM
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x