Pogledajte kako pevačica maltretira Kenana! VIDEO

Kenan Tahirović je kao model sarađivao sa više muzičkih zvezda sa ovih prostora. Među spotovima koji su mu doneli veliku popularnost i prepoznatljivost je i spot Lepe Brene za pesmu „Srećna žena“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kenan Tahirovic (@insta.kenan)


Na društvenim mrežama tek sada su osvanuli neki snimci sa snimanja ovog spota. Reč je o scenama koje su snimljene u Breninoj vili na Bežanijskoj kosi. Na tim snimcima se vidi kako je izgledalo kako je Kenan morao da trpi dok ga ponižava pevačica Slađana Mandić. Naravno, ovo je sve bilo samo za potrebe snimanja spota. Na ovim snimcima se vidi i Tamara Dragić, a sve ovo je objavio Kenanov brat Edin.
A kako je Kenanu bilo u tim trenucima pogledajte ispod!

– Tada smo snimali spot za pesmu “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” i imao sam sastanak sa Brenom. Kenan i njegov brat Edin su tada bili sa mnom jer su mi u tom periodu pomagali u mojoj produkciji. Kada je Brena videla Kenu rekla je: “Pa, mogli smo njemu dati ulogu!” I tako je došlo do saradnje između Brene i Kenana – otkrio je jednom prilikom režiser ovog spota Haris Dubica za nemazabranjenih.rs.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x