Crni Cerak prvi put pred beogradskom publikom!

Momci pod pseudonimom „Crni Cerak“, lokalna trep ekipa, čiju su bitovi i rime počeli da se slušaju na gradskom asfaltu, a danas su među prvima na trending listama, ove subote nastupiće prvi put u Beogradu u zimskom klubu „Freestyler“. Nakon uspeha koji su doživeli sa pesmom „CC#2“, koju su snimili za hit projekat „Južni vetar“, članovi sastava traženiji su nego ikad. Nakon puštene reklame za njihovo gostovanje, zavladalo je veliko interesovanje. Zanimljvo je da pored klinaca „Crni Cerak“ obožava i starija populacija koja veruje u njihove projekte, hrabrost i upornost.
S druge strane, činjenica je da ih vole kolege koje su duže na tržištu od njih, pa ih podržavaju i daju im vetar u leđa, a među njima su Nucci, Vojaž, Inas Arnautović, Marko Milivojev Mili, Cobi, Rasta i drugi.
„Crni Cerak“ ovih dana vredno radi na spotu za duetsku pesmu sa sarajevskim reperom Inasom Arnautovićem, naslednikom Bube Korelija i Džale Brata. Pored toga, slobodno vreme koristi i za rad u Cobijevom studiju, gde se takođe krčka saradnja i ozbiljni planovi.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x