“VIDI SE DA SA TOBOM NEŠTO NIJE U REDU!” Karleuša je priznala čak i da strahuje od njega! VIDEO

Takmičenje za “Zvezde Granda” odavno je šou koji se i gleda, a ne samo sluša. U protekloj sezoni to je odlično skapirao Nenad Dmitrović Necone koji je izazivao različite reakcije kod žirija. Od pohvala do toga da se u jednom od krugova povela se i polemika da li muškarac treba da brije noge zbog scene, kada je od Jelene Karleuše dobio kompliment da je bolje izdepiliran od nje, ali i da je po nekad nervira ali i po malo plaši.


“Vidi se da sa tobom nešto nije u redu. Na granici si da iritiraš, išao si mi na živce. Plaši me nekad način na koji nas posmatraš. Ali, sa druge strane, interesantan si .Bravo za garderobu, forma, boje, sve”, komentarisala je Jelena kroz krugove takmičenja.

Marija je rekla da smatra da je Necone Popovićeva šoljica čaja, što se tiče scene dok je MIli smatrao da je u šou uneo neke novine, te da je sjajan. Ipak, Nenad nije uspeo da se plasira u finale, ali je nastavio samostalno da gradi karijeru, tako da je sada objavio singl pod nazivom “Euforija”. Ova pesma je nešto što on privatno voli da sluša i u čemu uživa, nije jurio komercijalu, tako da veruje da će se dopasti i publici, a uveliko priprema i novu numeru koja će biti za, što se kaže, široke narodne mase.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...