Suzana: Svaka žena treba da zna kada da zavcrka kukovima i osmehne se! FOTO

Večita zavodnica Suzana Mančić je pre nekoliko dana dobila nagradu na manifestaciji “Ličnost godine”, koja je održana u Sokobanji. Na ceremoniju je stigla u velikom stilu, limuzinom zatim vrckajući kukovima po crvenom tepihu i to bez muške pratnje, odnosno supruga Simeona koji je zbog poslovnih obaveza ostao u Grčkoj. Sve je ovo bio dobar povod da se prisutni muškarci, među kojima je bilo ozbiljnih biznismena i direktora hotela, ohrabre i udele Suzani po koji kompliment. Jugoslovenska zvezda nije skidala osmeh sa lica i nije krila da joj je sve to veoma prijalo:


– Eto vidite kako je muškarcima tako malo potrebno da neku ženu učine srećnom, a i svaka žena bi trebala da zna kad da zavrcka kukovima i osmehne se, izjavila je Suzana.

Među nagrađenima našli su se još i modna dizajnerka Suzana Perić, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, glumica Iva Štrljić, sestre Marija i Marina Gobović, pevač Bojan Marović, a iznenađenje prisutnima bila je i pevačica iz Severne Makedonije Elena Risteska koju dugo nismo videli u Srbiji.

Izvor: Tajmlajn.net

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...