Atomska Mina otkrila da li je i u ljubavi EKSPLOZIVNA!

Proteklog vikenda Atomska Mina je zbog nastupa u „Zvezdama Granda“ privukla veliku pažnju. Ona je oduševila i kako je pevala i kakvu energiju je pokazala, a mnogima je simpatično i njeno umetničko ime. Mi smo pitali Minu da li je ona i u ljubavi eksplozivna.

– U ljubavi sam „Mina“, kao i uvek, eksplozivna i emotivna. Mnogi mi kažu da sam spoj dve krajnosti, pa sami zaključite. I led i vatra – rekla je Mina za nemazabranjenih.rs.

Da li si svađalica u privatnom životu?
– Uff, svađalica sam ako osetim istu tu energiju i kod drugih. Neću prećutati ako neko previše pametuje, a ne poznaje me. Mislim da je svađa najnormalnija stvar i nije mi tolika tabu tema kao drugima. Sukob mišljenja! Ne prezam od nje niti se trudim da je izbegnem, ako se desi desilo se.
Dobijaš puno komplimenata i na račun izgleda. Prelepa si devojka, pa da li su muškarci zbog tebe nekada pravili neke ludosti kako bi te zaveli?

– Prvo, hvala na komplimentu. E, sad… Bilo je ludosti naravno, u tinejdž godinama pogotovo. Mada, nisam obraćala previše pažnje na to, ali ne sumnjam da je bilo svakakvih pokušaja. Sve u svemu, kako zračiš tako privlačiš.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x