KENDI: Slušam muziku na svim jezicima! VIDEO

Gost naše rubrike MOJIH TOP 5 ovog puta je voditelj i bivši zadrugar Stefan Kandić Kendi. On za portal nemazabranjenih.rs otkriva kojih pet pesama su proteklih dana omiljene na njegovoj plejlisti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo)


– Muzika je život. Tako je oduvijek bilo, još od prvih ljudi. Na samom početku još i prije prvih cvilizacija ljudi su proizvodili zvukove koji im odgovaraju u određenom životnom trenutku, čak i životinje proizvode njima prijatne zvukove…. Kako tada tako i danas muzika je tu za svaku životnu situaciju, bili tužni ili srećni, bila nam potrebna energija ili samo željeli da se lakše uspavamo muzika je tu. Od kada znam za sebe nema dana da nisam slušao muziku bilo kojim povodom, takođe me je motivisala i da je sam počnem stvarati, kako tesktove tako i zvukove i melodije. Drago mi je da ste me pitali da vam pošaljem mojih top 5, i to trenutnih jer sve drugo bi mi bilo teško iz razloga jer često se moja top lista menja. Muziku slušam i nema vrste muzike za koju mogu reći da mi se ne sviđa, kako kažu „Od Silvane do Nirvane“. Takođe slušam muziku na svim jezicima razumeo taj jezik ili ne, bitno je da osetim energiju i emociju, nego da ne bih filozofirao previše, da počnemo sa listom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo)

– Jala Brat je već duže vreme jedan od najpopularnijih izvođača na prostoru Balkana, sada je uradio album sa 12 pesama koje su na svetskom nivou, svaka je posebna na svoj način, a jedna od onih koju slušam zadnjih dana je pesma pod nazivom „Film“, nekako se pronalazim u njoj.

1. Jala Brat – Film

– Nekad je dovoljan samo instrumental bez jedne jedine izgovorene reči, nešto što je jako kvalitetno, a sa prostora Balkana je Bujaa Beats. Njegove instrumentale uzimaju kako naši tako i svetski izvođači, a evo vam prilike da poslušate kako to zvuči.

2. BuJaa BEATS – Antalya

– „Udade se jagodo“ je jedna od pesma koju uvek volim da čujem, kada sam pročitao top 5, prva pesma koje sam se setio je bila ova, koja bi verovatno bila i na mojoj top listi svih vremana.

3. Udade se jagodo

– Ovu pesmu sam čuo pre neki dan, međutim ovo je pesma koja je deo mog detinstva samo u malo drugačijoj verziji, tako da će se sada svi čitaoci portala koji su nekada gledali crtani film „Digimoni“ oduševiti.

4. J Boog – Let’s Do It Again

– „Bella Cao“ je pesma koja je već godinama popularna, međutim zahvaljući seriji „La casa de papel“ ponovo je doživela svoju popularnost, a ovaj remiks često puštam poslednjih dana.

5. Steve Aoki & Delia | The Last Bella Ciao

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x