Iskustvo života: Rafting Tarom i Drinom po meri hedonista!

Iskustvo života: Rafting Tarom i Drinom po meri hedonista!

Oduvek smo od od odmora i putovanja očekivali više nego što možemo da dobijemo, nekada su očekivanja bila ispunjena, nekada ne. Ipak, postoji putovanje koje je premašilo sva očekivanja, aktivni odmor po meri hedonista bez da do odredišta preputujete pola planete! Rafting Tarom i Drinom je putovanje života. Neverovatna fuzija adrenalina i gurmanluka, spoj nespojivog upakovan u RAFTING CENTAR DRINA TARA smešten u prirodnoj oazi na samoj obali reke.


Neverovatne priče nose sa sobom svi oni su bili u prilici da osete adrenalin koji je sastavni deo raftinga najlepšim rekama u ovom delu Evrope, i da, niko od gostiju ne može da izdvoji najbolje, zato što je sve odlično! Rafting Centar Drina-Tara raspolaže sa 400 ležajeva u više od 120 bungalova izrađenih u planinskom stilu i od prirodnih materijala.

Čak 12 sjajnih kuvarica priprema tradicionalne specijalitete koje zatim poslužuju vrhunski konobari. Ponuda u resotranu čije centralno mesto zauzima veliko ognjište ognjište je šarenolika i veoma bogata, a svi obroci pripremaju se od organskih namirnica proizvedenih u okolini Tare. Strani i domaći gosti najjače utiske nose iz čamaca i iz malopre pomenutog restorana.

Na meniju ovog gurmansokg raja nalazi sve sve ono po čemu je ovaj kraj poznat, od starog kajmaka zvanog skorup, preko kozjeg sira i pršuta i sve to uz vruć domaći hleb ili uštipke za doručak, jagnjetine i jaretine sa ražnja ili ispod sača, više vrsta domaćih pita i raznih drugih delicija koje se pripremaju takođe ispod sača, do divlje pastrmke na žaru, i sve to i mnogo više upotpunjeno je širokom lepezom autentičnih alkoholnih i bezalkoholnih pića proizvedenih upravo u ovom kraju.

Pečat sjajnoj gastronomskoj ponudi daju i vrganji, lisičarke, reduše i brojne druge pečurke koje se služe na žaru ili garnirane sa teletinom. Dakle, sve u svemu, gurmanski Holivud! Nisu zapostavljeni ni partijaneri, a bilo da želite da provedete vreme uz bar na terasi restorana uz haus zvuke ili da uživate u chill momentima, naći ćete svoje mesto u kampu.

Bitno je napomenuti da je zaposlenima u kampu higijena na prvom mestu, pa je svaki kutak bilo da se radi o restoranu, tuševima ili toaletima besprekorno čist.

Ipak, srž cele priče je RAFTING! Divlji brzaci, jedinstveni prizori netaknute prirodne lepote i adrenalin koji treba doživeti deo su sjajne vodene vratolomije koju će potpuno bezbednom učitini licencirani skiperi.


Najatraktivniji deo kanjona Tare, vodopadi, divlji izvori deo su avanture koja će sledi nakon što džipovima stignete od kampa do polazne tačke na kojoj ćete početi rafting.

Kanjoning, vožnja kvadovima, hajking, safari i brojni izleti deo su ponude Rafting centra Drina-Tara, a koju avanturu ćete odabrati odlučićete sami. U svakom slučaju, biće to aktivan odmor za pamćenje.

PRESSSERBIA

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x