Kazići promenili ime, Martin dobio ćerku, zajedno promovisali pesme! VIDEO

I ove subote veličanstvena scena Zvezdi Granda poslužila je kao podijum za promociju pesama takmičara, koji su u prošloj sezoni došli do finala.
Tako su se najpre predstavila braća Kazić, Dimitrije i Aleksandar, koji su sa promocijom pesme „Dijamanti“ naglasili i da sada nastupaju pod imenom – The Kazić brothers.

Ono što je zanimljivo jeste da iza svega stoji Saša Popović koji je njihov prvenac i producirao, dok je tekst napisao Dimitrije, što je oduševilo poklonike njihovih izvedbi.
„Presrećni smo. Reakcije su odlične i baš onakve o kakvima smo maštali dok smo se takmičili. Saša nam je bio veliki vetar u leđa i ohrabrio nas je da već razmišljamo o drugoj pesmi, koja je već spremna i čeka svoje vreme“, izjavila su braća Kazić odmah pošto su sišli sa scene.

S druge strane, pred nekadašnjom mentorkom Marijom Šerifović, nastupio je i Martin Ajdarević i predstavilo svoj prvenac koji nosi naziv „Ljubav sam hteo“.

Sudeći po prvim reakcijama Martin nije razočarao verne fanove koje je stekao u takmičenju i koji su ga zavoleli baš zbog emotivne interpretacije.
Inače, tekst za Martinovu pesmu, koju u originalu izvodi Kiriakos Papadopulus, pisala je Jelena Trifunović, dok je adaptaciju i aranžman uradio Marko Cvetković.

Osim pesme Martin je otkrio još jednu novinu i pohvalio se rođenjem ćerke Elene koju je dobio pre samo tri meseca.

„Srećan sam zbog činjenice da je red na lepe stvari. Dobio sam ćerku, pesmu koja je odlična, vreme provodim u studiju radeći, baš je sve onako kako bi trebalo da bude. Zahvalan sam Mariji i Grand produkciji na svemu što su uradili za mene“, sa osmehom je poručio mladi Ajdarević.

Foto: Z. K. Munja

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x