Lara Horvat proglašena za model Evrope u 2021! FOTO

Prelepa Lara Horvat iz Zagreba proglašena je za najbolji MODEL GODINE EUROPE 2021.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MODEL OF YEAR EUROPE 2021. (@lara.horvat)

Odlukom direkcije izbora i stručnog žirija Lara Horvat (21) iz Zagreba proglašena je za najbolji model MODEL GODINE EUROPE 2021. Među konkurencijom od 24.600 prijavljenih devojaka iz cele Europe, Lara se direktno plasirala među 100 najlepših, a nakon što je direkcija obavila 3 kastinga sa devojkama izabrano je 20 finalistkinja među kojima je Lara. Nakon finalne večeri najveću titulu MODEL GODINE EUROPE 2021. osvojila je upravo ova prelepa Zagrepčanka.

Lara je sa svojom 21. godinom uspela ostvariti san svake devojke i upravo je ovih dana završila snimanje i slikanje za 10 svetskih naslovnica kao i 80 bilborda koji ce njen lik krasiti širom Europe.
Laru ove godine očekuje odlazak na Kanski festival, a iduce godine na Venecijanski filmski festival gde će biti specijalna gošća i osetiti čari crvenoga tepiha. Takođe krajem 10. meseca Lara će otvoriti reviju na Versace fashion showu u Milanu. Lara će na poziv Iliana Rachova, glavnog dizajnera Versacea, otvoriti reviju na fashion showu u Milanu. Osim toga očekuje potpisivanje ugovora za 3 svetska brenda za koje će biti zaštitno lice za 2021.godinu.

Lara studira poslovnu ekonomiju i finansije, priča engleski i nemački, a usavršava jođ dva strana jezika.
U slobodno vreme voli čitati, vežbati, provoditi vreme sa svojom porodicom i prijateljima.
Za svoj savršen izgled napominje da je zaslužna genetika, ali naravno i redovan trening i pravilna ishrana. Trenirala je i odbojku punih 7 godina te jako voli sport. U razgovoru s nama Lara je istakla da joj odgovara osećaj najboljeg modela godine Europe 2021. te da joj je to posebna čast.
Isto tako se želi fokusirati na fakultet i raditi na sebi zato što smatra da nije dovoljno biti samo lepa već i pametna devojka.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x