Jelena otkrila šta sve zna o Franu, pomenula i Reljiće i Elenu!

Jeleni Krunić Fran Pujas više nije drag kao što je to bio u toku četvrte sezone „Zadruge“. Ona je na „Instagramu“ otkrila da ju je Pujas zvao u stan u kome trenutno živi, reč je o stanu pevačice Sare Reljić, a to nije sve što je Jelena iznela.

– Puja, bejbi, pre nego me prvi cimaš da se vidiš sa mnom, imaj malo poštovanja prema tim istim Reljićima kod kojih obitavaš, odakle ti ideja da me zoveš u njihovu gajbu dok oni nisu tu, znajući u kakvim sam odnosima sa tom porodicom? I nemoj meni Xanax vutra priče, nisam ti ja dotična kojoj si valjda dete pravio, ako je potrebno, za sve imam skrinšotove… Ne triput da si Džastin Biber, ne tresi se kad vidiš momke odavde, ne plaši se, ovo je Beograd, ne Zagreb, niko te i ne primećuje… a ovde su svi dobrodošli. Tako da, skandale pravite gde ste navikli, ta bahatost se nosi iz kuće, a kako ste se ponašali u duđem domu, dobro ste i prošli. Tako da, maleni, Krunićka nije sisala veslo niti progutala čamac kad je bila mada, budi dobar da ne izbacim skrinove, dear Puja baby. Pusa – poručila je Jelena prvo Franu, a potom je nastavila da proziva Pujasa:

– Puja baby, znaš i kome i šta si pričao, pa se sad otkrivaš time što istog zoveš i moliš da ti „Ne radimo probleme“. Ja tvoje sad poslate poruke neću čitati, sinoć sam tvom dobrom drugu poslala skrinove, pa si se usrao. Ko Krunićku pokuša da ukopa ili se kao postavi iznad nje, ne prolazi dobro. A tvoj jezik je predugačak i lažljiv, pa ga moram malo skratiti. A skrinove mogu poslati i kome treba. Jer ja kad useravam nekog onda ga doslovno useravam. Zato svima lepo kažem, sa mnom – nemoj pa se ne boj! A verovatno Reljići neće biti oduševljeni kada vide skrinove, shit! Poy, Puja baby..

– A to, PuYa baby, što si isto pričao istom drugu kako si se privalio Kitićevoj za more, i da tu nije nikakava veza, tik pokazuje tvoj alter ego i kakav si zapravo. Žalim dan kada si mi bio jedan od favorita. Ali nadam se da u zdravlje nosiš zeleno/žute Vans patike i čarape. Nastaviće Krunićka još, a ljudi znaju da kada ja nešto radim, ne radim bez razloga. Eto, polako otkrivam lica naših „zvezda“ (u pokušaju). To be continued – poručila je Jelena u nastavku.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x