Fran Pujas: To je za mene bio traumatičan gubitak!

Jedan od najintrigantnijih učesnika „Zadruge 4“ svakako je Fran Pujas. Njegove tetovaže izazivaju različite komentare i spekulacije. Među tim tetovažama je i ona koja se nalazi ispod Franovog oka, a koja izgleda kao prazna suza.
Tatu majstori tvrde da prazna suza obično znači da je koja koja ima tu tetovažu zapravo imala neki veliki gubitak, odnosno da je izgubila neku dragu osobu, pa smo zato Frana upitali da li ta tetovaža krije neku njegovu bol iz prošlosti.
– A nije to prazna suza. To je trebalo da bude kapljica s ove kose, samo što nisam u boji hteo raditi – otkrio je Fran za nemazabranjenih.rs.
Dakle, Fran nam je razjasnio misteriju u vezi sa još jednom tetovažom na njegovom licu. Ipak, malo je poznato da je Pujas imao jedan tešak gubitak u prošlosti koji je teško podneo. Bivši zadrugar je teško podneo kada mu je umro deda.
– Da, to jeste. To je za mene bio traumatičan gubitak – priznao nam je Fran.
Fran o tome nikada nije pričao u rijalitiju, ali kada mu je preminuo deda on je u jednom periodu potpuno promenio svoje ponašanje. Krenuo je da se zatvara u sebe, osamljivao se, nije skoro pričao ni sa kim. Pujas je bio jako vezan za svog deku i njegovu smrt je teško podneo.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x