Žarko: Fran je zaslužio pobedu, u njegovim očima se vidi dobrota!

Pobednik rijalitija „VIP Veliki brat“ Žarko Stojanović za nemazabranjenih.rs otkriva da ima svog favorita u četvrtoj sezoni „Zadruge“.

– Fran Pujas je zaslužio da pobedi. Od početka rijalitija njega sam najviše zapazio i sviđa mi se kako se pokazao u rijalitiju. Franu kada se nasmeje i kada priča, vidiš mu dobrotu u očima. Znam da na njegove tetovaže može čudno da se gleda. Naročito ti stari rijaliti igrači, koji su bezobrazni. Od početka mi se sviđa kako se Fran ponaša u rijalitiju. Video sam i neke svađe koje je imao sa nekom Paulom, ali vidi se da je Fran dobar čovek – rekao je Žarko za naš portal.
Pitali smo Žarka šta on misli, zašto je Fran uspeo da osvoji više simpatija ljudi nego neki iskusniji rijaliti igrači.

– A to zašto Frana vole… Pa, baš taj njegov osmeh… On kada se nasmeje, verujem da mnogi u njemu vide tu dobrotu koju sam i ja prepoznao. I da si deda ili baka, voleo bih da imaš člana porodice, unuka, koji ima taj osmeh i taj pogled iz čega se prepoznaje njegova dobrota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žarko Stojanović (@zarkoo)


Žarko se osvrnuo na svoje iskustvo kada su rijaliti i realnost u pitanju.
– Kada sam posle rijalitija putovao po Srbiji, Bosni i zemljama u regionu. Na kioscima se dešavalo da su u novinama neki ružni naslovi o meni, a žene koje su prodavale te iste novine su me tapšale po ramenu i govorile da se ne obazirem na sve to i da ne treba da se menjam i da treba da ostanem svoj. Isto smatram da ono što Franu govore u rijalitiju i što ga napadaju da nema veze sa onim šta o njemu narod misli – rekao je Žarko na kraju našeg razgovora.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x