BER GRILS U SRBIJI: NA STAROJ PLANINI SNIMA EMISIJU O PREŽIVLJAVANJU I POZIVA ĐOKOVIĆA DA MU SE PRIDRUŽI!

Kako saznaju domaaći mediji, čuveni avanturista Ber Grils pre nekoliko dana stigao je u Srbiju. U našoj zemlji provešće nekoliko nedelja kako bi snimio svoju emisiju “U divljini sa Berom Grilsom” koja se emituje na „National Geographic“.


U jednom intervjuu, Grils je izjavio kako mu je velika želja da snima u Srbiji, ali i da ima još jednu želju kada je reč o našoj zemlji.

– Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji – rekao je Grils u januaru 2020. godine. Inače, Grils je bivši marinac, otac tri sina i ponosni Britanac.

STARA PLANINA RADI! KROV SRBIJE - SP RESORT NA METI "IT TASTATURA - ŠERPA MAFIJAŠA"!

Kako portal PRESSSERBIA.COM ekskluzivno saznaje, ekipa će boraviti u hotelskom kompleksu KROV SRBIJE – SP RESORT,  ali menadžment ovog hotela zbog zaštite privatnosti svih gostiju nije mogao zvanično da nam potrvdi ovu priču, ipak, nisu ni demantovali navode našeg izvora sa Stare planine.

-Grils će u hotelu boraviti dok snima na Staroj planini, inače jedinom netaknutom prirodnom biseru u ovom delu Evrope. Čuvenom avanturisti u jednom momentu pridružiće se i najbolji svetski teniser koji će na planinu najverovatnije doći sa porodicom.

PRessSerbia.com

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x