Zoki: Fran je kao vuk samotnjak, on je uneo svežinu, ostali su uglavnom ispričane priče!

Fran Pujas je neko ko je osvojio velike simpatije gledalaca “Zadruge”. Njegov život prati kontroverzna prošlost, a mnogima je kontroverzan i sam izgled ovog zadrugara.

Rijaliti zvezda, zvezda Interneta i astrolog Zoki Šumadinac je za nemazabranjenih.rs izneo svoj stav zašto Fran ima toliku podršku ljudi.

– Fran je drugačiji od ostalih, ne spada u istu korpu sa ostalima. Fran se izdvaja kso pojava, fizička i mentalna. Iskren je pre svega, ne krije emocije i uvek odreaguje onako kako se emotivno oseća. Pri tom imao je životni put, kakav već znamo, a opet ostao na ovoj drugoj strani. Ne radi se o tome koliko je on dobar koliko o tome da veoma malo osoba u Z4 postoje. Uglavnom su ispričane i isfurane priče, provaljene od naroda i zaista nema šta da se vidi ni čuje novo od 80 posto njih. Svi kao da kopiraju jedne druge, dok sa druge strane Fran je ostao maltene kao vuk samotnjak, a narodu generalno treba svežina, zabava, humor, da se ne vrti uvek oko fejk veza, prica ispričanih, već da stvarno neka svežina nadođe. To je Franu pošlo za rukom iako su ga na početku zbog izgleda svi osuđivali, pobrao je simpatije naroda i neka mu je sa srećom. Ja svakako podržavam sve jedinstvene osobe koje ne ulaze u istu fioku sa ostalima – rekao je Zoki za naš portal.

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...