MAĐARSKA VAS ZOVE: AQUAWORLD RESORT U NOVOM RUHU DOČEKUJE LETO!

OMILJENI HOTEL TURISTA IZ REGIONA AQUAWORLD RESORT BUDAPEST OTVORIO JE SVOJA VRATA I U NOVOM RUHU DOČEKUJE GOSTE


Aquaworld Resort iz Budimpešte ponovo je otvoren, a goste iz Srbije dočekuje u sasvim novom ruhu. Za vreme Kovid „zaključavanja“ hotel je potpuno renoviran, a našim kao i lokalnim gostima, da bi se prijavili u hotrel potrebna je samo potvrda o revakcinaciji, što je i jedini uslov za ulazak naših građana na teritoriju Mađarske.

Aquaworld Resort, jedan od najlepših i najatraktivnijih hotelskih kompleksa u ovom delu Evrope, a kao takav, omiljen je i među srpskim turistima. Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na periferiji glavnog grada Mađarske, nalazi se pravi vodeni raj koji će svojom šarenolikom ponudom, zadovoljiti avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i probirljive hedoniste.

Avanturistički park i spoljni bazeni sa toplom vodom, takođe su otvoreni tokom cele godine, a najmlađim gostima na raspolaganju je zabavni Bongo dečji klub/igraonica.

Brojni restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.
PRESSSERBIA.COM
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x