2L pesmom SREDA oduševili ceo region! VIDEO

Popularna YouTube Trending lista dobila je novi hit i to ni manje ni više nego sjajni crnogorski dvojac 2L koji su za samo nekoliko sati, sa novom pesmom „Sreda“ ušli u trendig u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji. Da je pesma veliki hit već sada govori sama činjenica o vrtoglavom porastu pregleda za samo jedan dan od kako je pesma ugledala svetlost dana.

Momci koji čine 2L su vrlo talentovani momci iz Crne Gore koji su se za vrlo kratko vreme izdvojili na muzičkoj sceni i postali jedni od najpopularnijih muzičara na Balkanu. 2L momci su u saradnji sa ekskluzivnim label-om „FLEX“ snimili još jedan fenomenalan hit na koji sigurno nećete ostati ravnodušni.
Melodičan hit „Sreda“ biće jedna od pesama koja će se tokom leta vrteti u svim najpopularnijim klubovima i na splavovima.

Ovaj projekat koji je bio dugo pripreman dobio je na još većem kvalitetu zahvaljujući velikom pevaču Đaniju koji je došao da podrži 2L ekipu i bude deo odličnog spota. Isto tako, u režiji ovoga puta našao se Gastozz kojem, moramo priznati, uloga režisera i te kako ide od ruke.
Ovaj hit potpisuje dobro poznati Coby, koji je istakao da mu je ovo jedan od dražih projekata i naglasio da je ovo tek zagrevanje za ono što sledi.
Da bi priča bila potpuna, podršku su dali i jedni od najpopularnijih Youtubera poznati Janko i Lux na kojima se u spotu može videti da se zaista uživali na snimanju.

Ono što je činjenica, jeste da će se pesma 2L – „Sreda“ veoma brzo popeti na sam vrh najpopularnije muzičke liste, a do tada uživajte u nenadmašivom hitu ove sjajne ekipe koji možete čuti u nastavku teksta.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x