Angella SPA i Wellness EUROVISION blog: ZAVRŠEN TAKMIČARSKI DEO, SLEDI GLASANJE!!!

Angella SPA i Wellness EUROVISION blog provešće vas kroz ovogodišnji Izbor za Pesmu Evrovizije, a večeras se u Roterdamu održava veliko finale tokom kojeg su pod rednim brojem 8 nastupile predstavnice Srbije


Završen je takmičarski deo ovogodišnjeg finala izbora za Pesmu Evrovizije, a sledi još uzbudljiviji deo takmičenja – GLASANJE

Srbija je nastupila pod rednim brojem 9, a srpske predstavnice očarale su sve, prisutne u areni i gledaoce pored malih ekrana. Uraganke su imale sjajan nastup a publika ih je dočekala i ispratila ovacijama.

EBU / THOMAS HANSES

Zapažen nastup imali su Rusi, Kiprani, ali energetski uz naše devojke može da stane samo Ukrajina.

Usledio je i nastup Francuskinje koja je, iako sama na sceni, imala lepo osmišljen nastup, a u izvođenju se mogao čuti i poneki falš.

Velika petorka nije se naročito proslavila tokom večerašnjih nastupa, a izuzetak je bio samo predstavnik Nemačke.

Svi koji žive van naših granica a žele da glasaju za naše predstavnice, mogu to učiniti na sledeći način:

Zlatni partner ovogodišnjeg EUROVISION bloga je Angella Spa i Wellness.

U srcu turističkog, kulturnog i noćnog života na KopaonikuAngella SPA & Wellness je prava prilika za odmor i uživanje na planini. Nalazi se na nekoliko minuta hoda od skijaških liftova koji će Vas povezati sa raskošnim zimskim čarima. Angella SPA & Wellness je savršen izbor za užitak u zimskim sportovima, rekreaciju i relaksaciju, a ništa manje fantastično nije ni leto u Angelli.

Objekat je uređen prema poslednjim svetskim starndardima ugostiteljstva. Sobe su opremljene besplatnom Wi-Fi konekcijom, plazma televizorima, mini-barovima i instant room service uslugama.

PressSerbia

Foto: EBU/THOMAS HANSES

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x