Sara Reljić uživa u društvu ove rijaliti zvezde! FOTO

Popularna pevačica Sara Reljić danas je uživala u društvu prijatelja i nekadašnjeg učesnika rijalitija „Parovi“ i „VIP Veliki brat“ Željka Stojanovića.

Sara je bila zvezda prve sezone „Zadruge“ i u tom rijalitiju je nekoliko meseci bio i Željkov brat Žarko Stojanović, koji je imanje u Šimanovcima napustio uz pratnju policije. Podsećamo da je tada Žarko želeo da napusti rijaliti i pošto mu to nije bilo dozvoljeno on je krenuo da lomi tanjire po kući i pretio je da će čak polomiti i kamere, zbog čega je produkcija tada pozvala policiju i nakon saslušanja u policijskoj stanici Žarko se više nije vraćao u ovaj šouu.

I Željko, sa kojim je Sara danas uživala, na šokantan način je napustio jedan rijaliti – „Parove“. U toku četvrte sezone on je pobegao iz tog rijalitija i o njegovom bekstvu su čak pisali mnogi svetski mediji.

Stojanovići su se penzionisali kada su rijalitiji u pitanju, ali su stekli neka prijateljstva iz rijalitija. Sara je često bila gost kod Žarka i Željka u Parizu, a sa Reljićevom se Stojanovići viđaju i u Beogradu. Željko je već nekoliko nedelja u Srbiji i on je iskoristio tu priliku i za druženje sa popularnom pevačicom.

Sarin osmeh na licu na „selfi“ fotografiji najbolje govori u prilog tome koliko se ona obradovala ovom susretu.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x