Mima: Ružno je osuđivati Mišela bez dokaza, Fran je izgubljen, Kenan nije sa Rialdom iz koristi!

Mišel Gvozdenović, Fran Pujas i Kenan Tahirović su možda i najčešće napadani u “Zadruzi”. Pevačica i bivša zadrugarka Mima Živković je za portal nemazabranjenih.rs prokomentarisala baš ovu trojicu zvezda “Zadruge 4”.


– Mišel je jako dobar dečko, iz dobre kuće i kvalitetan pevač. Ova Zorica (Erić) je preko njega ušla u “Zadrugu” i jako je ružno to što ona njega osuđuje bez dokaza – rekla je Mima.


– Što se tiče Frana, dečko nije loš. Zaljubljen je u pogrešnu osobu i izgubljen je, ne samo u “Zadruzi”, već odavno. I tek treba da sazri i da nađe pravi put, da izbaci loše navike i pronađe sebe, jer ima puno kvaliteta i jako je poseban – smatra Mima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666)


Bivša zadrugarka se potom osvrnula na neke komentatore iz “Zadruge” koji optužuju Kenana Tahirovića da je sa Rialdom Karahasanović iz koristi.


– Kenan je veoma mudar i inteligentan dečko. Koliko god se činilo da je on sa Rialdom radi koristi, sve više sam ubeđena u suprotno. Smatram da je Rialda pogrešna za njega, on je jako dobar i emitovan dečko – rekla je Mima i dodala da ne očekuje da će u spoljnom svetu opstati veza Rialde i Kenana.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...