Ivan: Moju bivšu majka je udala za drugog! VIDEO

Pevač Ivan Milinković, iako nema nastupe zbog trenutne situacije, vredno radi na pesmama za svoj prvi samostalni cd. Ivan je publici predstavio novu pesmu ,,Siva magla“, za koju je uradio i ekranizaciju. U zvaničnoj izjavi za medije, povodom nove pesme,  pevač je istakao:

,,Najjače ljubavne pesme, uvek su bile one, koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pesme  ,,Za drugog te majka udala“! Majka moje tadašnje devojke je  rekla: ,,Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!  Tako je i bilo, majka je udala za drugog!
Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je izašla u dahu od autora, jer je i sam imao slično iskustvo.  Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pesma opisuje! Kada sam čuo kompletnu numeru, bez pevanja, shvatio sam da imam pesmu koja ima prelepo ,,lice“- fizionomiju (kao lepota devojke, zaokružena u svakom smislu).
Na prvo slušanje, pesma je postala moja! Time mi, nije izostala ni inspiracija, da je donesem na sebi svojstven način! Neću licitirati o njenom budućem uspehu, nadam se, da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšte“.

Sigurni smo da će mnogi, pronaći priču svog života, u ovoj pesmi. Jedno je sigurno, Ivan je ostao veran kvalitetnoj muzici i interpretaciji, a publika  ostala verna njemu – kao solisti.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x