Milica Pavlović razočarala: Podržala si iživljavanje nad detetom!

U nedelji koja je na izmaku veliku pažnju privukao je sukob Jelene Karleuše i sada već bivše takmičarke u „Zvezdama Granda“ Vanje Knežević.

Zbog Karleuše Vanja DISKVALIFIKOVANA iz Zvezda Granda! FOTO

Dalila podržala diskvalifikovanu takmičarku: A tebe nisu trebale da pogode reči…? FOTO

Iz Granda poručuju: Biće diskvalifikovan svako ko poziva na nasilje!

Oglasila se i Marija Šerifović: Jelena je preterala, žao mi je Vanje… VIDEO

RAZBESNELA KARLEUŠU? Jelena otpratila Mariju Šerifović! VIDEO

Zbog toga što su neki na društvenim mrežama napali Karleuši, Milica Pavlović je stala u zaštitu svoje starije koleginice.

– Imam potrebu da se oglasim povodom situacije u kojoj se našla Jelena Karleuša, jer sam nedavno i sama bila žrtva sajber nasilja. Ljudi, shvatite da vaše postojanje na društvenim mrežama nosi veliku odgovornost! Svaki kandidat ima pravo na svoje mišljenje (i ja sam ga često iznosila u samom takmičenju), ali šerovanje objava ljudi koji pozivaju na bilo kakav vid nasilja, stavljaju i vas u isti koš sa njima, jer vi tako postajete produžena ruka nasilnika. Šerovanje = objava. Širimo ljubav, pesmu i zabavu, navela je Milica na svom Instagramu.

To što je Milica stala u odbranu Jelene, izazvalo je negativne reakcije kod Miličine publike. Ovim potezom ona je mnoge razočarala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– Milice, sam momenat koji se desio u ZG kojim je doticna izvređala Vanju je sramotan i tužan. Ne osporavam da je Jelena super čovek ili da ima super mišljenje čak u dosta toga se slažem sa njom, ALI ONO SA VANJOM je toliko bezobrazno, pokvareno, izigrava Boga i demonstruje MOĆ u par minuta! Veliki dislajk za tebe i za Dotičnu. Za tebe jer si podržala tih par minuta iživljavanja nad detetom pred milionskim auditorijumom. Razočarana sam! Svako dobro i ostani realna! – poručila je Milici jedna osoba koja je prati na „Instagramu“.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x