KOLEGINICA MU PEGLA KOŠULJU! Ćurčić: Moja žena kada pegla samo što ne zapali stan! VIDEO

U četvrtak uveče gleadoci su imali prilike da gledaju prvu emisiju “Na pravom mestu” koju zajedno vode Igor Ćurčić i Antonela Jelić.

Pomenuta voditeljka je dosad vodila emisije na “SOS” kanalu, a inače je završila medicinu. Pitali smo Igora kako se snašao sa Antonelom i kakav utisak ima o koleginici sa kojom realizuje emisiju koja je već privukla veliku pažnju.

– Antonela ranije nikada nije vodila emisije u paru, ali se sa mnom pokazala odlično. Stvarno je kulturna, vredna i jako me je oduševila. Imam utisak kao da godinama radimo zajedno. To je takav posao kada se čuješ po 100 puta na dan, i taj neko ti je više od kolege, deo svakodnevnog života. Moramo da se oseti dobra energija nas kao voditeljskog para ili par ne uspeva na ekranu. Nas dvoje smo se baš našli. Ona je mirna, ja temperamentan i eksplozivan – super kombinacija – rekao je Igor za naš portal.

Inače, pre snimanja prve emisije desila se jedna simpatična situacija. Ćurčić je svojoj ženi poslao snimak na kojem se vidi kako mu Antonela pegla košulju.

– Poslao sam svojoj ženi snimak jer ona kada uzme da pegla dobro je ako ne zapali stan – otkrio je Ćurčić da mu žena ne upravlja baš najbolje peglom – i dodao:

– Mada, žena i da mi zapali stan, ja bih sa njom i na livadi živeo.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...