Seksepilna Jelena Vagić u finalu izbora MISS EUROPE!

Jelena Vagić, iz Novog Sada, plasirala se direktno u finale Izbora za Miss Europe, koji će se održati 6. marta 2021. godine u Beču.

Prelepa Jelena Vagić ima 20 godina, i dolazi nam iz Novog Sada. Ova lepotica student je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, a to je nije usporilo da napreduje i na drugim poljima.

Veliki je ljubitelj stranih jezika. Tečno govori engleski, za koji je završila napredni nivo na Akademiji Oxford. Pored ovog svetskog jezika, jelena uči i španski, a u planu joj je da usavrši još nekoliko jezika.


Jelena, pored fakulteta i učenja, ima malo vremena koje se trudi kvalitetno da iskoristi u druženju i novim poznanstvima. Kako kaže, mnogo voli da se slika i uživa dok pozira, a ono što mi možemo da primetimo jeste da i kamera obožava nju.


Ljubav prema putovanjima i otkrivanju mnogih prelepih mesta, probudila su u njoj želju da se oproba i kao stjuardesa.
Ambiciozna lepotica navodi da postoje mnoge profesije u kojima želi da zakorači, da pronađe sebe i ono u čemu je najbolja. Iz toga proizilazi i njena prijava za Miss.
Jelena Vagić će ići na Versace Fashion Show, a u planu je i da se pojavi na crvenom tepihu na Kanskom i Venecijanskom filmskom festivalu.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x