Tea je pokazala da nije sujetna koleginica! VIDEO

Takmičarka u aktuelnoj sezoni „Zvezda Granda“ Slađa Zubčević nedavno je prozvala kolege koje joj nisu pružile podršku kada je ona to očekivala od njih.

– Hvala prijateljima i kolegama koji su podelili moj profil (jer sam imala želju doći do 10k), kao i jučerašnji cover. Hvala vam jer ste me podržali. Cenim to i poštujem. Mogla sam i ja kao i mnogi da kupim pratioce, ali meni više vredi moje malo, a iskreno, nego mnogo, a lažno i kupljeno. Ipak, hvala i kolegama koji po ko zna koji put nisu hteli da podele ni moj profil ni video, iako sam to poslala čak i u privatne poruke, jer slali su oni oni meni. Bacili su me seen. Toliko o vama, ja sam vaše video snimke delila, svaku pesmu, čak i kada mi se nije svidela, jer ja cenim tuđi rad i trud. Ali vaše neću podeliti više nikada! Iskreno ću da se obratim i pojedinim koleginicama, a one će se prepoznati sigurna sam… Znam ja ve odavno da vam vaš ponos ne dozvoljava da podelite i pohvalite nekoga ko bolje peva od vas. Svako ko se bavi ovim poslom zna od koga je bolji, a od koga lošiji, ali se o tome ne piše i ne priča jer nećeš biti dobar ljudima i nećeš biti omiljen među kolegama. Ja to nisam gledala tako do sada. Smatram da svako ima svoje mesto pod nebom i da niko neće biti manje srećan i bogat ako podrži nekoga i pohvali. A vama džabe vaše karijere, pratioci i „hitovi“ kada ste g… od ljudi. Takvim osobama je pad brži od uspona, kad tad. A odavno previsoko letite. I neću ni za kakvu slavu i posao biti dvolična i neko ko šuti. Ja sam iskrena i uvek ću biti, a od danas me zvanično boli moje lepo dupe o tome šta vi mislite. Nisam htela do sada da pišem o ovome, jer eto ne priliči mi. Ali sada želim javno da vam dam do znanja da ja oduvek znam kakvi ste vi, ali sam vam kao dobar čovek pružala šanse u nadi da ćete postati bolji. Žao mi je što niste. Što bi rekla Olja Bajrami: „Danas u 14h vam je bila dženaza, pokopala sam vas, sahranila, halalila. Ne postojite više.“ Tako da ako prođem kraj vas, a da vas i ne pozdravim, po zasluzi je – objavila je tada Slađa na svom profilu na „Instagramu“.

Međutim, među koleginicama i kolegama ima i onih koji nisu sujetni. Jedna od takvih je popularna pevačica Tea Tairović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Ona je na svom profilu na „Instagramu“ podelila Slađin „cover“ i bez problema je podržala koleginicu, koja se bori za svoje mesto na estradi.

Ko dosad nije, taj „cover“ može da posluša u linku ispod!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x