OGLASIO SE MENADŽMENT: Voyage i Breskvica ne snimaju spot, ali…

Menadžment Voyage i Breskvice oglasio se povodom dueta “Beli grad” koji uskoro treba da bude predstavljen fanovima.

Saopštenje menadžmenta prenosimo u celosti:

“Pre svega želimo da vam se zahvalimo na dosadašnjoj podršci tokom karijere dueta Voyage i Breskvica. Razumemo vaše iskazano interesovanje usled novonastale situacije, pa zbog toga osećamo potrebu da se oglasimo povodom priča koje su se pojavile poslednjih desetak dana u medijima.
Takođe osećamo potrebu pre svega da se obratimo brojnoj publici širom regiona koja se svakodnevno interesuje u vezi sa singlom “Beli grad”. Želimo ovom prilikom da ih obradujemo da će pesma ipak biti objavljena sutra u obliku videa sačinjenog od njihovih zajedničkih fotografija, budući da usled trenutne situacije nije bilo moguće napraviti video spot.
Takođe želimo unapred da se izvinimo svima što Mihajlo i Anđela neće davati izjave medijima, niti se oglašavati ovim povodom na društvenim mrežama i platformama. Molimo vas za razumevanje i nadamo se i dalje profesionalnoj i uspešnoj saradnji.

Menadžment Voyage i Breskvica”

A podsetimo da je ekipa emisije “Paparazzo lov” pratila Voyage i Breskvicu i pogledajte šta su kamere ove emisije zabeležile!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...