Preminula zvezda serije POLICIJSKA AKADEMIJA!

Poznata glumica i zvezda jedne od najpopularnije serije 80-ih “Policijska akademija” Merion Remzi, preminula je u svojoj 74. godini života.
Nakon što je u medijima objavljeno da je glumica preminula, vest je odjeknula društvenim mrežama te su se mnogi oprostili od glumice i svog omiljenog lika Lavren Huks, koju je Remzi igrala u seriji.
Mlada kadetkinja Lavern Huks je bila pokretač mnogih dobrih skečeva, a interesantno da njeno karakteristično pištanje nema veze sa pravim glasom Merion Remzi. Takođe u svakom od šest delova “Akademije” u kojima je učestvovala, Remzijeva je nosila dodatni sloj ispod kostima, tako da je u stvarnosti bila i solidno mršavija nego što se u filmovima vidi.


– Tuga što moramo da uputimo poslednji pozdrav i Merion Remzi, “Policijska akademija” ne bi bila “Policijska akademija” bez nje – bio je samo jedan od komentara na mrežama.
Pored serije “Policijska akademija” i datog serijala, Remzi nije imala prevelikih podviga na filmu i televiziji, ali je zbeležila ozbiljne uspehe na Brodveju, dok je tokom karijere glumice u isto vreme bila tekstopisac i pevačica.

Izvor: Srbijadanas.com

Facebook Comments

Previous Article
Next Article