Paula ostavila Frana: Nemoj da mi glumiš mangupa, a onda da me tražiš i juriš! VIDEO

Milan Milošević okupio je zadrugare u Beloj kući, kako bi započeli današnje gledanje snimaka, a prvi na redu za danas bio je klip svađe Paule Hublin i Frana Pujasa:
– Ja vidim neke stvari, ne mogu da budem u vezi sa nekim, dok mu se neko drugi sviđa. On sve vreme nju gleda – rekla je Paula.

– On ništa ne radi, voli je kao Boga! A šta je ona sve radila – komentarisao je Kristijan.

– Ja se ne grlim sa Anđelom, a on i dalje priča o Rialdi, i sada… – nastavljala je Paula.
– Ona se može je*ati sa drugima, a ja ne smem ni da gledam, ne treba mi to, je*e mi se više i ne zanima me. Ona je sa Anđelom ležala u krevetu, ja joj to ne smem zamerati, a ja ni sa Jovanom sad ne smem da se zagrlim – bunio se Fran.

– Ja vidim da si i dalje zaljubljen u nekog i da d*kaš ku*ac na nekog, to ću ti zamerati sigurno – vikala je Paula.
– Nije tačno, nema nikakvih pogleda. Ja, kao njegov prijatelj, svakako bih to prikrivao, ali ovo iskreno govorim – objasnio je Ša.

– Ona jeste fizički najlepša devojka u kući. I šta sad? – priznao je Fran.

– Ovo govori sve! – rekla je Paula.
– Kad radiš neke stvari neoprostive ovde u rijalitiju, onda nemaš prava Franu da zameraš bilo šta, ja sam to rekla Pauli. Fran ovo radi samo tebi u inat, on zna da sa njom neće biti nikada – dodala je Marija.

– Ja nisam primetila ništa sada sa njegove strane, a rekao mi je da gaji neke simpatije, sigurno pre dva meseca još. Ja sigurno ne dajem povoda nikome, osim svom dečku – rekla je Rialda.

– Nema prava, niti legitimitet, Paula da to zameri ili komentariše, čak i da to jeste istina. Ona treba da raskine i to je to – komentarisao je Đedović.
– Fran ne može biti sa njom nikada, može samo da d*ka na nju. Nemoj da mi glumiš mangupa, a onda me tražiš i juriš – vikala je Paula.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x