BIO JE ZATVOREN SA RELJIĆIMA! Kendi je otkrio koliko mu je korona promenila život!

Stefan Kandić Kendi imao je uzbudljivu godinu iza sebe. Počevši od treće sezone “Zadruge” nakon koje je osvojio simpatije mnogih i uspeo je da, bez skandala, izgradi svoje ime na estradnoj sceni.

Nas je zanimalo koliko je epidemija virusa korona uticala na njegove neke navike i koliko mu je promenila život.

– Pa, ništa posebno. Dobar deo korone sam proveo u “Zadruzi”, a kasnije sa Reljićima, pa zato i nisam ni imao osećaj da smo bili zatvoreni u vreme vanrednog stanja. Jedini problem mi je bio to što su se često menjala pravila za prelazak granice i onda sam tu imao problema. Sve drugo je funkcionisalo kako treba – rekao je Kendi za nemazabranjenih.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo)

U vreme epidemije, bez čega si naučio da ipak možeš da živiš?

– Još u “Zadruzi” sam dokazao sebi da mogu apsolutno bez svega, tako da je korona posle toga lagana.

Postoji li nešto lepo po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu?

– Pa, 2020. je jedna od boljih godina u mom životu. Pozitivnih stvari ima dosta, počevši od samog učešća u “Zadruzi”, upoznavanja brojnih ljudi koji su mi postali deo života, jedno tako lepo provedeno leto, i kao šlag na torti, jedna od najgledanijih emisija “Pitam za druga”. I brojne druge dobre stvari koje su mi se desile, tako da ću je pamtiti samo po dobru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo)

Šta si sebi poželeo u 2021. godini?

–  Za 2021. zdravlje kako sebi tako i najbližima, i da se svi konačno rešimo korone. Što se ličnih uspeha tiče, daću sve od sebe da bude uspešnija nego 2020.

Da podsetimo, nakon što je izašao iz “Zadruge 3”, Kendi je živeo kod Filipa Reljića, jer u tom periodu nije mogao da izađe iz Srbije zbog vanrednog stanja. Porodica Reljić je zavolela Kendija kao da je njihov član porodice, a Kendi i sada, kada je u Beogradu, živi kod Filipa u stanu.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...