Kenanov brat se oglasio zbog sporne jakne!

Toma Panić i Nadežda Biljić su optužili Kenana Tahirovića da je prisvojio jaknu koju je navodno Tomi Nadežda poslala.
Mi smo ranije objavili snimak gde se jasno vidi da jakna koju je Kenan nosio ona jakna koja se nalazila među stvarima koju su Kenanu njegovi poslali.

Nakon svega, kontaktirali smo i Kenanovog brata i on je za portal nemazabranjenih.rs rekao šta misli o kompletnoj aferi.
– Pa, ja sam već prosledio snimak svih stvari koje sam Kenanu kupio i spakovao u poslednjoj pošiljci, među kojima je jasno vidljiva i ova crna jakna. Sada, naravno da postoji mogućnost da je i Toma naručio istu ili sličnu jaknu jer on sve vreme govori o smedjoj jakni, a takva je takođe bila u Zari. Pošto su se Kenanove prve stvari posljednji put našle nekim čudnim putem u Tominoj vreći, možda je Toma pomislio da se sada desilo obrnuto, ali iskreno, ne verujem da bi njemu kao poprilično visokom momku neko kupovao baš “M velicinu” koju sam ja uzeo Kenanu iako je malo većeg kroja, računavši na to da ce ispod nje nositi deblji džemper neki – rekao je Edo za naš portal.

Pogledajte taj snimak koji je Edo poslao produkciji, a na kojem se vidi da je sporna jakna zapravo Kenanova, a ne Tomina!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x