Aleksandra je preležala koronavirus: Jezivo iskustvo, nisam mogla da ustanem iz kreveta!

Aleksandra Dabić je proteklog vikenda prošla u naredni krug takmičenja u „Zvezdama Granda“. Ona je dobila svih šest glasova članova žirija ovog popularnog šoua.

Interesantno je da je Aleksandra za svoju mentorku u takmičenju odabrala Viki Miljković. Pošto je poznato da je Viki kuma Ceci Ražnatović, a Aleksandra često peva na privatnim veseljima folk zvezde, nas je zanimalo da li se zbog Cece odlučila za Viki.

– Da, često pevam na Cecinim proslavama. Imala sam priliku i njoj da pevam prateće vokale. Ali, to sa ovim takmičenjem i izborom mentora nema ama baš nikakve veze. To što je neko nekome kum, ne znači i da je dobar mentor. Pratim „Zvezde Granda“ godinama i vidim koliko se Viki bori za svoje kandidate i koliko kandidati napreduju kroz rad sa njom. Zbog toga, i zbog južnjačke energije, ona je moj izbor kao što sam i rekla u emisiji. Ovaj posao se radi srcem, ali pri izboru mentora ne treba da vas vode lične simpatije, nego osećaj s kim možete dobro da radite i napredujete – rekla je Aleksandra za nemazabranjenih.rs.

Pitali smo mladu pevačicu da li ima Cecinu podršku kada je ovo takmičenje u pitanju i zašto je baš sada odlučila da učestvuje u „Zvezdama Granda“.

– Odluka o ulasku u Zvezde Granda je moja. Znam da imam Cecinu podršku da se razvijam što više i što dalje kao pevač. Ta podrška, ne samo od nje, već i od brojnih drugih koleginica i kolega je neprocenjiva. Kad kolege vrednuju i podržavaju ono što radiš, znači da si na pravom putu.

Zbog epidemije virusa korona, pevači već mesecima nemaju nastupe. Zanimalo nas je da li je korona uticala na Aleksandru da iskoristi period dok nema tezge da se promoviše kroz „Zvezde Granda“.

– Meni treba ozbiljna produkcija kao što je „Grand“, ozbiljna medijska podrška i ozbiljan hit. Imam mnogo zakazanih svadbi i veselja na kojima treba da pevam i sve to je sad na čekanju. Ali, ako je došla korona, ne treba da znači da i život treba da stane. Koliko god nam bilo teško, mere moraju da se poštuju i moramo da budemo odgovorni jedni prema drugima. Preležala sam koronavirus, jezivo iskustvo. Danima nisam mogla da ustanem iz kreveta, dve nedelje sam bila sa svim simptomima I borila se, na sreću, pluća su mi bila čista. Užasno iskustvo. Apelujem na sve da se čuvaju, zbog sebe i svojih bližnjih.

Pre nekoliko godina, Aleksandra je došla do završnice takmičenja „Prvi glas Srbije“. Zanimalo nas je kakav je osećaj takmičiti se posle toliko godina.

– Divno. Volim to uzbuđenje takmičenja. Godinama sam po televizijama, emisijama, veseljima, u zemlji i inostranstvu. Ali to uzbuđenje koje takmičenje nosi nema cenu. Nadam se da ću nakon uspešne sezone u „Zvezdama Granda“ imati privilegiju da osetim i kako je biti sa druge strane – u žiriju. Volela bih, na primer, da budem u žiriju emisije „Nikad nije kasno“, ta emisija je toliko divna, toliko pozitivna, donosi toliko radosti u živote takmičara i njihovih najdražih. Volim da sam deo pozitivnih stvari i to bi mi bila ogromna čast – rekla je Aleksandra na kraju razgovora.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x